Το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2024: Μια θριαμβευτική επιστροφή!

846

Μετά από 60 χρόνια απουσίας, το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης επέστρεψε δυναμικά στις 10 Μαρτίου 2024, σηματοδοτώντας μια θριαμβευτική αναβίωση.Παρά την απαγόρευση της Τροχαίας χιλιάδες καρναβαλιστές, ντυμένοι με τα πιο φαντασμαγορικά κοστούμια, πλημμύρισαν τους δρόμους της πόλης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ξέφρενης χαράς και διασκέδασης.

Η καρναβαλική παρέλαση, με μουσικές και χορευτικές ομάδες, ξεκίνησε από την πλατεία του Λευκού Πύργου και διέσχισε την οδό Τσιμισκή, καταλήγοντας στον Λευκό Πύργος   Στην πορεία, οι καρναβαλιστές παρέσυραν τον κόσμο σε ένα ξέφρενο γλέντι, με μουσική, χορό και άφθονο κέφι.

Η επιτυχία του Καρναβαλιού Θεσσαλονίκης 2024 αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.Να γίνει οργανωμένα το 2025» ζητά ο δήμαρχος Η αναβίωση του θεσμού δημιούργησε μια νέα δυναμική στην πόλη και έστειλε ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας. Το Καρναβάλι Θεσσαλονίκης 2024 αποτελεί πλέον μια νέα παράδοση, που ήρθε για να μείνει.

Credits

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: flightmode.gr

Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το flightmode.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το flightmode.gr επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.