Το Festival of Speed Thessaloniki μαγεύει με 60 σπάνια supercars στην Πλατεία Αριστοτέλους

104

Την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτυπούσε σε ρυθμούς αδρεναλίνης και ενθουσιασμού , καθώς το Speedsector.com με το Δήμο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε το Festival of Speed Thessaloniki στην εμβληματική Πλατεία Αριστοτέλους.

Περισσότερα από 60 σπάνια supercars συγκεντρώθηκαν για να θαυμάσουν από κοντά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Από ιταλικές Ferrari και Lamborghini έως γερμανικά Porsche και Bmw , η ποικιλία των οχημάτων που εκτέθηκαν άφησε άφωνους τους επισκέπτες. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν τα σπάνια μοντέλα, όπως η Ferrari LaFerrari, η Lamborghini Aventador SVJ

Εκτός από την θέαση των supercars, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες και κλήρωση οδήγησης Φυσικά, δεν έλειψαν και οι δυνατές μουσικές, που δημιούργησαν μια ζωντανή και ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Το Festival of Speed Thessaloniki άφησε άψογες εντυπώσεις και αναμένεται να εξελιχθεί σε θεσμό για την πόλη. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους λάτρεις της αυτοκίνησης να θαυμάσουν από κοντά μερικά από τα πιο εντυπωσιακά supercars στον κόσμο.

Credits

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: flightmode.gr

Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το flightmode.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το flightmode.gr επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.