Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα 2023: Μια γιορτινή εμπειρία

39

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος χαράς και γιορτής, που όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία. Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι ένας ιδανικός προορισμός για να ζήσετε μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Ο στολισμός της Θεσσαλονίκης για τα Χριστούγεννα είναι εντυπωσιακός. Τα δέντρα φωτίζονται με λαμπερά φώτα και στολίζονται με λαμπιόνια, μπάλες και άλλα διακοσμητικά. Οι δρόμοι γεμίζουν με γιρλάντες και φιγούρες και άλλα Χριστουγεννιάτικα σύμβολα.

Το πιο εντυπωσιακό σημείο του στολισμού είναι το έλατο στην πλατεία Αριστοτέλους. Το έλατο είναι ύψους 17 μέτρων και είναι το ψηλότερο της πόλης. Φωτίζεται με περισσότερα από 100.000 λαμπάκια και στολίζεται με γιρλάντες και μπάλες.

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό πίσω από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Το χωριό θα φιλοξενήσει δεκάδες ξύλινα σπιτάκια, στα οποία θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα δώρα, φαγητά, παραδοσιακά γλυκίσματα και ζεστά ροφήματα. Η λειτουργία του χωριού θα διαρκέσει έως τις 5 Ιανουαρίου 2024.

Εάν ψάχνετε για ένα μέρος για να περάσετε τα Χριστούγεννα, η Θεσσαλονίκη είναι μια εξαιρετική επιλογή. Θα απολαύσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μια πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Credits

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: flightmode.gr

Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το flightmode.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το flightmode.gr επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.