Παραλία Αγρίδια Χαλκιδική

64

Η Αγριδιά απέχει 4 χιλιόμετρα απο την Σάρτη και 5 από την Συκιά, η διασταύρωση που θα σας οδηγήσει στην παραλία βρίσκετε σε ένα πλάτωμα στην κορυφή του βουνού όπου ξεκινάει ένας χωματόδρομος που θα σας οδηγήσει κάτω στην παραλία.
Στην πρωτη διασταύρωση που θα βρείτε θα συνεχίσετε ευθεια χωρίς να στρίψετε και στην επόμενη μετά από λιγα μέτρα θα στρίψετε δεξια και περνώντας δίπλα από κάποιες εξοχικές κατοικίες θα φτάσετε μπροστά στην παραλία.
Το αυτοκίνητο φθάνει πολύ κοντά στην θάλασσα όπου θα βρείτε χώρο να το παρκάρετε και ετσι δεν χρειάζετε να καλύψετε την απόσταση περπατώντας.

Κρυμμένη και πανέμορφη η Αγριδιά απότελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Χαλκιδικής.
Εγινε γνωστή τα τελευταία χρόνια στους περισσότερους από το παραλιακό μπαρ το BQ Beach bar , που άνοιξε εκεί και έκτοτε σε καθημερινή βάση το επισκέπτονται πολλοί επισκέπτες.
Η Αγριδιά βρίσκετε στην ανατολική πλευρά της Σιθωνίας ανάμεσα στη Συκιά και την Σάρτη και ειναι μια μικρή παραλία που θυμίζει λίγο τα φιλανδικά φιόρδ έτσι όπως η θάλασσα μπαινει μέσα στη ξηρά.
Η άμμος της παραλίας είναι λεπτή κοκκώδης που δεν κολλά στο σώμα και τα νερά είναι καθαρά και πρασινογάλαζα, δεν είναι βαθια και ειναι ιδανική για μικρά παιδιά.

Πηγή:https://www.sithoniahotels.gr/el/top-destinations/paralia-agridia

Credits

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: flightmode.gr

Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το flightmode.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το flightmode.gr επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.