Μονοθέσιο της Red Bull στη Θεσσαλονίκη: Μια εμπειρία αδρεναλίνης για τους φίλους της Formula 1

159

Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα επικό showrun της Red Bull, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στις 17:00 το απόγευμα. Το μονοθέσιο που θα χρησιμοποιηθεί είναι η RB7, με την οποία ο Sebastian Vettel κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών το 2011 και η Red Bull το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Patrick Friesacher, θα είναι ο οδηγός του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια του showrun θα κινηθεί στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης
Το showrun θα περιλαμβάνει μια σειρά από εντυπωσιακές φιγούρες, όπως ελιγμούς, φρεναρίσματα και επιτάχυνση. Ο κινητήρας V8 της RB7 θα ουρλιάζει στις 18.000 στροφές ανά λεπτό, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αδρεναλίνης στους θεατές.

Μαζι θα ειναι ο παγκοσμίου φήμης stunt rider Aras Gibieža με Suzuki GSX600R και οι Red Bull Driftbrothers-Elias and Johannes Hountondji οι οποίοι τον Οκτώβριο του 2017 στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών αγωνίστηκαν εναντίον κορυφαίων Ελλήνων οδηγών Drift οπως Χρήστος Χαντζαράς Αναστασιος Χαρκας Γιώργο Χριστοφόρου Θανάσης Ξύστρας  και άλλους οδηγούς που έδειξαν ένα συναρπαστικό θέαμα που βοήθησε να προωθηθεί το άθλημα σε ένα ευρύτερο κοινό και έδειξε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος έχει ταλέντο σε οδηγούς drift.

Απολαύστε το βίντεο

 

Credits

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: flightmode.gr

Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το flightmode.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το flightmode.gr επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.