Λιμανάκι Επανομής: Ένας γραφικός προορισμός για ψάρεμα, φαγητό και ηλιοβασιλέματα

70

Το Λιμανάκι Επανομής είναι ένα μικρό λιμανάκι για ψαροβαρκες που βρίσκεται κοντά στο χωριό Επανομή. Είναι ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο, ιδανικό για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική απόδραση από την πόλη. Είναι ένα δημοφιλές μέρος για τους ντόπιους και τους επισκέπτες, καθώς προσφέρει μια όμορφη θέα στη θάλασσα, καθώς και μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό, ποτό και ψυχαγωγία.

Το λιμανάκι είναι κυρίως ένα λιμάνι για ψαροκάικα. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια ράμπα για ερασιτέχνες ψαράδες για να βάζεις βάρκα στο νερό. Το λιμανάκι είναι επίσης δημοφιλές σημείο για τους παρατηρητές πουλιών, καθώς φιλοξενεί μια ποικιλία πτηνών, όπως χήνες πάπιες γλάρους, κορμοράνους και πελαργούς λόγω και του υδροβιότοπου που υπάρχει κοντά.

Η περιοχή γύρω από το λιμανάκι έχει αρκετά μαγαζιά για φαγητό και καφέ. Υπάρχουν επίσης ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Για το τέλος της ημέρας, μπορείτε να απολαύσετε ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα με φόντο τον Όλυμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ το άρθρο για το Ναυάγιο Επανομής

Credits

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: flightmode.gr

Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το flightmode.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το flightmode.gr επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.