Η Τεχνητή Λίμνη Κάτω Σχολαρίου: Μία Όαση Γαλήνης στην Φύση

14

Στην καρδιά της Βόρειας Ελλάδας στο δρόμο Θεσσαλονίκης Μουδανιών πολύ κοντά στο χωριό Κάτω Σχολάρι βρίσκεται η Τεχνητή Λίμνη Κάτω Σχολαρίου. Ένα πανέμορφο τοπίο, ιδανικό για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και επαφής με τη φύση. Η λίμνη, που δημιουργήθηκε το 1997 με την κατασκευή φράγματος µε κύριο σκοπό τον τεχνητό εµπλουτισµό του υπόγειου υδροφορέα και στην εξυπηρέτηση της άρδευσης. Σε έκταση 15 στρεμμάτων, η λίμνη αγκαλιάζεται από πλούσια βλάστηση, προσφέροντας δροσιά και σκιά στους επισκέπτες.

Για όσους επιθυμούν χαλάρωση, ένα γραφικό κιόσκι στην όχθη της λίμνης αποτελεί το ιδανικό σημείο για να απολαύσουν το τοπίο, να διαβάσουν ένα βιβλίο ή απλά να χαθούν στις σκέψεις τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στη λίμνη είναι εύκολη, με ασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί μέχρι το κιόσκι.

Εάν λοιπόν ψάχνετε για μια δροσιστική και γραφική εξόρμηση, η Τεχνητή Λίμνη Κάτω Σχολαρίου σας περιμένει να την ανακαλύψετε!

Credits

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους της αναρτήσεως είτε ολόκληρης, με οποιαδήποτε μεταβολή του ανωτέρω κειμένου και χωρίς την παράθεση του απευθείας συνδέσμου στην ανάρτηση αυτή που είναι: flightmode.gr

Οι απόψεις των συντακτών είναι προσωπικές και το flightmode.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Το flightmode.gr επιφυλάσσεται για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων του.